Košarica

Prikaz košarice

Količina: 0

Ukupno:0,00 Kn

O nama

Crosport-vez je hrvatska tvrtka osnovana 1990. godine, kada je nastala i samostalna država Hrvatska.
Crosport-vez je direktni proizvođač sportske opreme ( dresovi, kape, majice, šalovi, trenirke, cilindri, šeširi, itd. ) , navijačkih rekvizita te prvi proizvođač hrvatskih zastava u Hrvatskoj. 
Stalnim unapređenjem tehnologije prilagođavamo se duhu vremena godinama ulažući u najmodernije strojeve potrebne za tekstilnu proizvodnju te u konstantno obrazovanje našeg stručnog osoblja. Stoga se ponosimo što se danas možemo pohvaliti uslugama krojenja, šivanja, strojnog vezenja, tiska, sublimacije, plotanja te dizajna.


PRIČA O JEDNOJ ZASTAVI

U vrijeme nastanka hrvatske države, počeli smo s proizvodnjom hrvatskih zastava. Prve verzije bile su klasičnih dimenzija (200x100 cm), ručno šivane s ukrasnim resama. Godinama je naša ponuda toliko proširena da sada možete izabrati između hrvatskih zastava sa standardnim ili povijesnim grbom, šivanih ili tiskanih, s resama ili bez njih, i to u čak sedam standardnih dimenzija! Osim hrvatskih zastava, u ponudi imamo i zastave hrvatskih gradova, hrvatskih sportskih klubova, navijačke zastave, zastave EU, te bilo koje druge države na svijetu.
S vremenom smo našu ponudu proširili i na stolne, kapetanske i auto zastave. 

Osim zastava, od kojih je zapravo sve i počelo, naša proizvodnja bazira se na sportskoj opremi - trenirke, sportske jakne, dresovi, majice, šorcevi, itd.
Posljednjih godina proizvodimo i sportsku opremu specijaliziranu za bebe : sportske trenirke, ali i kompletiće, bodyje, šlapice i dr. 

Sve je prozvedeno u Hrvatskoj, na adresi Kotorvaroška 7 u Zagrebu, a naš dućan nalazi se u centru grada. na adresi Vlaška 2. 
 


 

Newsletter

Prijavite se na CroSportVez Newsletter kako bi vas mogli obavijestiti o novim proizvodima i akcijama

Facebook

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCard MaestroDiscoverDinacard MasterCard® SecureCode™Verified By Visa

Top
  • Kontakt

  • CroSport Vez
  • Adresa: Kotorvaroška 7,
    10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon:+385 1 65 71 055
  • Fax:+385 1 65 28 032

    Način plaćanja