Košarica

Prikaz košarice

Količina: 0

Ukupno:0,00 Kn

O nama

Crosport-vez je hrvatska tvrtka osnovana 1990. godine, kada je nastala i samostalna država Hrvatska.
Crosport-vez je direktni proizvođač sportske opreme ( dresovi, kape, majice, šalovi, trenirke, cilindri, šeširi, itd. ) , navijačkih rekvizita te prvi proizvođač hrvatskih zastava u Hrvatskoj. 
Stalnim unapređenjem tehnologije prilagođavamo se duhu vremena godinama ulažući u najmodernije strojeve potrebne za tekstilnu proizvodnju te u konstantno obrazovanje našeg stručnog osoblja. Stoga se ponosimo što se danas možemo pohvaliti uslugama krojenja, šivanja, strojnog vezenja, tiska, sublimacije, plotanja te dizajna.


PRIČA O JEDNOJ ZASTAVI

Zastava je simbol hrvatskih vitezova i cjelokupnog hrvatskog naroda u domovini, dijaspori, Bosni i Hercegovini, Vojvodini, Boki kotorskoj i na cjelokupnom hrvatskom povijesnom, etničkom i kulturnom prostoru. Predstavljala je, te i danas predstavlja, cjelokupni hrvatski narod - svaku Hrvaticu i Hrvata. 

Pod hrvatskom zastavom borili su se naši preci za slobodu, za kulturu i za naš hrvatski jezik. 

U vrijeme nastanka hrvatske države, počeli smo s proizvodnjom hrvatskih zastava. Jakov Marković, utemeljitelj Crosport-veza, prepoznao je važnost povijesnog trenutka te istovremeno i neophodnost da hrvatski narod fizički može istaknuti simbol svoje višestoljetne borbe na javnim mjestima, u svojim domovima, školama, državnim institucijama. 

Prve verzije šivane su u našoj maloj radionici na zagrebačkom Jarunu, s ljubavlju i predanošću. Bile su klasičnih dimenzija, 200x100 cm, ručno šivane s ukrasnim resama. S godinama je naša proizvodnja porasla i preseljena u zagrebački Remetinec, a ponuda je toliko proširena da danas možete birati između hrvatskih zastava sa standardnim ili povijesnim (grb koji se stoljećima nalazi na krovu crkve sv.Marka) grbom, šivanih ili tiskanih, s resama ili bez njih, i to u čak sedam standardnih dimenzija. 


Osim hrvatskih zastava, u ponudi imamo i zastave hrvatskih gradova, hrvatskih sportskih klubova, navijačke zastave, stolne, kapetanske i auto zastavice, zastave EU, te bilo koje druge države na svijetu.

Sve je proizvedeno u Hrvatskoj, na adresi Kotorvaroška 7 u Zagrebu, a naš dućan nalazi se u centru grada, na adresi Jurišićeva 6. 

Nosite i izložite svoju hrvatsku zastavu s ponosom. 
 


 

Newsletter

Prijavite se na CroSportVez Newsletter kako bi vas mogli obavijestiti o novim proizvodima i akcijama

Facebook

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCard MaestroDiscoverDinacard MasterCard® SecureCode™Verified By Visa

Top
  • Kontakt

  • CroSport Vez
  • Adresa: Kotorvaroška 7,
    10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon:+385 1 65 71 055
  • Fax:+385 1 65 28 032

    Način plaćanja