Košarica

Prikaz košarice

Količina: 0

Ukupno:0,00 Kn

UVJETI POSLOVANJA

Radno vrijeme

Radno vrijeme našeg online dućana Crosport-Vez je pon-sub 0-24h

Cijene

Cijene izražene na internet stranici uključuju PDV (25%). Na navedene cijene dodaje se trošak dostave po kriterijima navedenim u rubrici uvjeti dostave. Narudžbe je moguće izvršiti internetom u bilo koje doba dana ili noći, dakle svakoga dana od 0 do 24 sata.

Sve narudžbe iznad 1000 kn unutar Hrvatske šaljemo besplatno!

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju


Crosport-Vez se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Crosport-Vez i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Narudžbe


Nakon uspješno popunjene narudžbe, pristupit ćete procesu plaćanja. Narudžba će se smatrati važećom samo ukoliko su svi navedeni podaci ispravno upisani i vjerodostojni, te ako su u skladu sa uvjetima prodaje, a plaćanje je uspješno provedeno.

Ukoliko podaci nisu uneseni u potpunosti ili nisu vjerodostojni, Crosport-Vez zadržava pravo ne isporučiti proizvod.


Podaci o primatelju

Ime i prezime, adresa primatelja i kontakt telefon (ili e-mail) moraju biti vjerodostojni.


Podaci o naručitelju

Podaci moraju biti točni i sve rubrike ispunjene. Adresa naručitelja mora odgovarati adresi navedenoj na kartici. Napišite broj telefona na koji vas možemo kontaktirati ukoliko dođe do nekih komplikacija. Narudžbu možete izvršiti i na telefone +385 1 6571055 ; +385 4921 055 ; +385 98 209 481
Ukoliko Vaši podaci ili podaci o primatelju nisu potpuni i točni, a ne možemo Vas kontaktirati, isporuku nećemo izvršiti.

Način plaćanja Online putem kreditnih kartica


Online plaćanje može se vršiti putem sljedećih kreditnih kartica: American Express, MasterCard, Visa, Diners Club.


Kartice i sigurnost on-line plaćanja

Sigurnost podataka na putu između Vašeg računala i poslužitelja usluge RBA  Tomi-Treba sustava osigurana je korištenjem enkripcije i siguronosnim protokolom. Enkripcija je proces koji pretvara običan tekst u šifrirani tekst korištenjem algoritama te tajnih i javnih ključeva. Podaci koji se prenose preko ovih stranica zaštićeni su korištenjem Secure Socet Layer (SSL) protokola. SSL protokol enkriptira podatke prilikom unosa preko web sučelja čime stvara siguran kanal za prijenos informacije i omogućava nedozvoljeni pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i servera, i obratno. Korisnički podaci koji se prenose Internetom zaštićeni su 128 bitnim SSL protokolom enkripcije podataka. 128 bitna enkripcija sa SSL protokolom je trenutno najjači standard u zaštiti komunikacija i razmjene podataka preko Interneta i koriste ga svi ozbiljni korisnici koji djelomično ili u potpunosti obavljaju određenu komunikaciju preko Interneta. Poslužitelj koji obavlja online plaćanje nalazi se u privatnoj mreži zaštićenoj dvostrukim slojem vatrozida (firewall) i sprečava neautorizirani pristup. Razmjena podataka između T-Com-a i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja se korištenjem privatne mreže koja nema pristup na Internet i potpuno je zaštićena od neautoriziranog pristupa korištenjem ISO 8583 protokola.


Izjava o konverziji (vrijedi samo za narudžbe koje dolaze izvan Republike Hrvatske)

Sva plaćanja su u hrvatskim kunama. Iznos kojim će se teretiti Vaša kreditna kartica se konvertira u Vašu lokalnu valutu prema tečaju koji određuje kompanija kreditne kartice kojom vršite plaćanje.


Virmansko plaćanje

Za realizaciju narudžbe plaćene virmanskim putem, obvezno je izvršiti narudžbu putem telefona na broj +385 1 6571 055, +385 98 178 7398, +385 98 209 481, ili putem e-mail adrese (info@crosportvez.hr). Nakon zaprimanja narudžbe-podataka potrebno je izvršiti uplatu te poslati kopiju na fax: +385 1 6528 032 ili na e-mail, kako bi ista bila uzeta na izvršenje. Ovim putem je moguće naručiti isporuku jedino za sljedeći radni dan ili po poslanom izvadku uplate uz važeće uvjete prodaje/dostave. Sve su cijene proizvoda izražene s PDV-om. Cijena dostave je univerzalna za cijelu Hrvatsku (30,00 kn) a za inozemstvo cijene poštarina pogledajte pod rubrikom Inozemne poštarine ( cijene se ravnaju prema dijelu svijetu u koji šaljemo pošiljku ). 


Podaci za uplatu na žiro-računprimatelj : Crosport-vez, Kotorvaroška 7, 10 020 Zagreb, Hrvatska

br. žiro računa : 2484008-1100114472

porezni broj ( OIB ) : 513 403 32501

poziv na broj: 01–”broj narudžbe/ponude”

IBAN : HR7724840081100114472

SWIFT CODE : RZBHHR2X

Banka : Raiffaisen Bank Austria
Sjedište : Petrinjska 59, 10 000 Zagreb

Gotovinsko plaćanje


Radno vrijeme naše poslovnice Crosport-Vez, Vlaška 2, Zagreb je svakim radnim danom ( pon - sub ) od 08h do 21h, gdje možete direktno kupiti naručeni proizvod uz plaćanje gotovinom, kreditinim i debitnim karticama.

Obvezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, dok od Vas očekujemo da poštujete naše zahtjeve i ispunite narudžbenicu u potpunosti, točno i istinito.

Sve obavijesti o vašoj narudžbi i isporuci možete provjeriti putem telefona ili e-maila.

Sa zadovoljstvom ćemo ispuniti sve vaše želje i narudžbe iz naše ponude, a otvoreni smo i za Vaše prijedloge i sugestije.

Pay Pal plaćanje

Adresa na koju možete uplatiti Paypalom je info@crosportvez.hr. 

Trgovina sa inozemnim kupcima


Web shop aplikacija “Crosport-vez“ je namijenjena hrvatskim i inozemnim kupcima, stoga će cijene proizvoda biti izražene u hrvatskim kunama i stranim valutama euro i dolar po tečaju HNB-a.

Zaprimanje narudžbi


Zadržavamo pravo storniranja narudžbe i naplate iste ukoliko nismo u mogućnosti realizirati isporuku ili narudžba nije u skladu s uvjetima prodaje. Naručitelj će u tom slučaju biti obavješten.

Dostava


Od naručitelja se očekuje da bude telefonski dostupan u vrijeme naznačeno za dostavu kako bismo mogli stupiti u kontakt u slučaju mogućih problema prilikom dostave.

Prije narudžbe budite sigurni:

Da su ime i prezime, kao i adresa primatelja potpuni i točni

Da je primatelj na mjestu određenom za dostavu u vrijeme naznačeno za dostavu.

Dostava se izvršava na adresu primatelja u vrijeme naznačeno za dostavu.

Otkazivanje narudžbe


Otkazivanje narudžbe regulirano je Zakonom o zaštiti potrošača. Za većinu proizvoda u našoj ponudi otkazivanje narudžbe nije moguće, no ukoliko narudžbu otkažete prije početka izrade proizvoda, rado ćemo Vam izaći u susret.

Crosport-Vez sa svoje strane zadržava pravo otkazivanja narudžbe uz prethodnu obavijest naručitelju.

Reklamacije


Ukoliko ste iz nekog razloga nezadovoljni našim proizvodom ili uslugom, molimo Vas da nam se odmah obratite.

Kupac ima pravo na reklamaciju ukoliko mu je:

-isporučena roba koja nije naručena;

-isporučena roba koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala prilikom transporta;

-kvaliteta isporučenih proizvoda ne odgovara standardima.

Sukladno čl.8 st.2 Zakona o zaštiti potrošača obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisanom obliku na adresu: Crosport-Vez, Kotorvaroška 7, 10 020 Zagreb, na e-mail: info@crosportvez.hr ili fax: 01/6528 032. Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.

Uz prigovor je potrebno poslati račun i isporučeni proizvod. Reklamaciju je moguće podnijeti u roku od 7 dana nakon prijema proizvoda. U dogovoru s kupcem proizvod se zamjenjuje ispravnim bez naknadnog plaćanja poštarine. 

Ostalo


Crosport-Vez može mijenjati uvjete kupnje. Izmijenjeni uvjeti kupnje stupaju na snagu odmah nakon izmjene i primjenjuju se na sve narudžbe izvršene nakon izmjene uvjeta kupnje.

Autorska prava


Svi sadržaji na ovim stranicama (tekstovi, fotografije, grafička i idejna rješenja, dizajn) isključivo su vlasništvo Crosport-Vez-a. Niti jedan dio ove stranice ne smije se upotrebljavati ni reproducirati bez pismenog dopuštenja firme Crosport-Vez.

Pane 1

Newsletter

Prijavite se na CroSportVez Newsletter kako bi vas mogli obavijestiti o novim proizvodima i akcijama

Facebook

Top
  • Način plaćanja

  • Plaćanje pouzećem, virmanom, online kreditnim karticama ili PayPal-om
  • Kontakt

  • CroSport Vez
  • Adresa: Kotorvaroška 7,
    10000 Zagreb, Hrvatska
  • Telefon:+385 1 65 71 055
  • Fax:+385 1 65 28 032